top of page

RAVO R1

De moderne sub compact RAVO R1 staat bekend om zijn extreme wendbaarheid. Hij is wendbaar, flexibel en ontworpen om te presteren in de stad. Zo kunnen zelfs de smalste straten en openbare ruimtes schoon worden geveegd.

RAVO E2.jpg

RAVO R2

Comfort voor de bestuurder, betrouwbare techniek, topprestaties als het om vegen gaat én respect voor het milieu: de compacte RAVO R2 stelt de nieuwe normen voor veegmachines in stedelijke gebieden. Ook beschikbaar in een 100% elektrische uitvoering:

RAVO-R5.jpg

RAVO R5

Professionals vinden de RAVO R5 de beste maxicompact veegmachine ter wereld. 

De R5 valt niet alleen op qua prestaties, maar ook om zijn robuuste, strakke design.Ook beschikbaar in een 100% elektrische uitvoering:

Merlin.jpg

MERLIN 55 & MERLIN 62: 
EASY RIDERS

De veegmachines Merlin 62 (10 tot 16 ton GVW) en Merlin 55 (7,5 ton GVW) zijn beide single-engine machines. Ook maken beide modellen gebruik van het milieuvriendelijke en beproefde Hydrostatic-veersysteem van Scarab. Dankzij dit hydrostatische systeem, het CANbus-bedieningssysteem en de eenvoudige joystick vooruit/achteruit-regeling is deze éénmotorige straatveegmachine gemakkelijk te gebruiken.

magnum 72.jpg

MAGNUM 72: 
VOOR HET ZWARE WERK

De Magnum 72 is speciaal ontworpen voor op een vrachtwagenchassis in het bereik van 15-18 ton GVW.

Hij kan krachtige reinigingsresultaten leveren in gemeentelijke omgevingen, op bouwplaatsen en bij wegenonderhoud. De veegmachine is verkrijgbaar in hydrostatische en Unidrive-configuraties met een vuilcontainer van 7,2 kubieke meter. Met een potentieel laadvermogen van maximaal 9000 kg en een watercapaciteit van 1800-2500 liter, is de Magnum 72 de optimale veegmachine voor elke machinist die langer en harder wil werken.

magnum 82.jpg

MAGNUM 82: 
ZO STERK ALS EEN REUS

Zijn toonaangevende, krachtige zuigvermogen, bijzondere specificaties en robuuste ontwerp maken de Scarab Magnum 82 geschikt voor alle zware werken. Ook is de Magnum 82 geschikt voor tal van gespecialiseerde toepassingen, zoals vegen van start- en landingsbanen op luchthavens, freeswerkzaamheden en hogedrukoppervlaktereiniging. Gemonteerd op een chassis naar keuze in het bereik van 15 tot 19 ton en in combinatie met het gerenommeerde hydrostatische aandrijfsysteem van Scarab en het eenvoudig te gebruiken CANbus-bedienings- en diagnosesysteem, is de Magnum 82 zonder twijfel een van de meeste veelzijdige machines uit het assortiment.

bottom of page